Siyonistler Daha Önce Görülmemiş Yoğunlukta Aksa’yı Basmaya Hazırlanıyor

  • 12 Eylül 2015
  • 720 kez görüntülendi.
Siyonistler Daha Önce Görülmemiş Yoğunlukta Aksa’yı Basmaya Hazırlanıyor

Kudüs işleriyle ilgilenen Kudüs Enformasyon Merkezi sözcüsü Mahmud Ebu Ata, işgal rejimiyle onun yürütme kollarının önümüzdeki günlerde başlayacak Yahudi bayramlarında daha önce alışık olmadıkları yoğunlukta Mescidi Aksa’yı basma planları yaptıklarını söyledi.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Ebu Ata, işgal rejimindeki kurum, kuruluş, örgüt ve cemaatler tarafından yapılan açıklama, çağrı ve yayınlanan bildiri ve broşürlerin Mescidi Aksa’ya yönelik görülmemiş bir tarzda baskın yapılacağını ortaya koyduğunu belirterek, bunun Mescidi Aksa için tehdit oluşturduğunu ve sonucunda gerginliğin kaçınılmaz olacağını, işgalcinin camiye ve cemaate de eziyet etmeyi planladığını ifade etti.

Ebu Ata yaptığı açıklamada, tam teçhizatlı asker ve polislerin Siyonist gaspçılarla birlikte içeri gireceklerini, buna karşı direnen Kudüs halkına da fiziki olarak zarar vereceklerini, onları uzaklaştırmak için de önceden camiyi kuşatacaklarını belirtti.

Kendilerine ulaşan diğer kritik bir bilgiyi de paylaşan Ebu Ata, işgal rejiminin ilk kez Siyonist gaspçıların Mescidi Aksa içinde ayin yapmalarına izin vereceği bilgisinin ortalıkta dolaştığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.