Siyonistler General Kasım Süleymani’nin Filistin direniş komutanlarıyla telefon görüşmesinden kaygı duydular

  • 13 Aralık 2017
  • 1.095 kez görüntülendi.
Siyonistler General Kasım Süleymani’nin Filistin direniş komutanlarıyla telefon görüşmesinden kaygı duydular

Siyonist medyadan Maariv gazetesi, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Orgeneral Süleymani’nin, Gazze Şeridi’nde faaliyet gösteren direniş komutanlarıyla telefonla görüşmesini, İran İslam Cumhuriyeti’nin, HAMAS ve İslam Cİhad tarafından terör rejimi İsrail hedeflerine saldırısı için bir yeşil ışık olarak niteledi.

Bilindiği gibi İran devrim muhafızları ordusu Kudüs komutanı Orgeneral Kasım Süleymani, direniş liderleriyle yaptığı telefon görüşmesinde, İran’ın çok yönlü bir şekilde Filistinli direniş gruplarını desteklediğini vurgulamıştı.

Bu arada siyonist basından Maariv gazetesi, ”bu görüşmenin, İran’ın Filistin direniş gruplarının siyonist İsrail hedeflerine saldırı için yeşil ışık yaktığının işareti olarak yansıttı.

Öte yandan Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Nasrullah da, pazartesi gecesi yaptığı konuşmada, Filistinli gençlerin 3.intifadayı başlatmalarının zaruri olduğunu bildirmiş ve bu açıklama  başta Fetih hareketinin üst düzey liderleri olmak üzere  direniş gruplarının desteğini almıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.