Siyonistler, Mescid-i Aksa’nın kapısında bayraklı gösteri yaptılar

  • 09 Ağustos 2015
  • 810 kez görüntülendi.
Siyonistler, Mescid-i Aksa’nın kapısında bayraklı gösteri yaptılar

Yahudi yerleşimciler bu sabah (9 Ağustos Pazar) Mescid-i Aksa’nın Es-Silsile Kapısı önünde işgal rejimi bayraklarıyla gösteri yaparak kışkırtıcı davranışlarda bulundu.

Bölgede gerginliğin yüksek olduğu, yerleşimcilerin Araplar aleyhine slogan attığı ve Filistinlilerin işgal altındaki topraklardan kovulmasını istediği, buna karşılık cemaatin yüksek sesle tekbir getirerek Yahudi yerleşimcileri protesto ettiği bildirildi.

Yahudi cemaatleri ve sözde heykel örgütleri, geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyerek işgal rejimi bayrağı açmak isteyen bir Yahudi turistin Mescid-i Aksa bekçileri ve cemaat tarafından darp edilmesini protesto amacıyla bugün Mescid-i Aksa’da işgal rejimi bayraklarıyla gösteri düzenleme çağrısında bulunmuştu.

Sabah saatlerinden itibaren Yahudi yerleşimci gruplarının işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında El-Mağaribe Kapısı’ndan geçerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği bildirildi.

Mescid-i Aksa çalışanları, cemaatten çok sayıda kişinin bulunması ve Mescid-i Aksa bekçilerinin ve diğer görevlilerin dikkati sayesinde Yahudi yerleşimci cemaatlerinin planlarını gerçekleştiremediklerini ve işgal rejimi bayraklarını Mescid-i Aksa dışında açmak zorunda kaldıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.