Siyonistler Nakab’da Bir Camiyi Tahrip Ettiler

  • 13 Mayıs 2015
  • 682 kez görüntülendi.
Siyonistler Nakab’da Bir Camiyi Tahrip Ettiler

Filistinli kaynaklar, siyonist rejim İsrail ordusunun, işgali altındaki Filistin topraklarında bulunan Nakab’ta bir camiyi tahrip ettiklerini bildirdiler.
Yemen haber ajansına göre, siyonist orduya ait buldozerler dün Nakab bölgesinde yer alan Vadi En’Na’am köyünde yapım aşamasında olan bir camiyi yerle bir ettiler. Haber kaynakları siyonist askerlerin önce köyün etrafını muhasara altına aldıklarını bildirdiler.
Siyonist İsrail rejiminin Filistin halkına camii yapmalarına izin vermemesine dair siyasetler özellikle son yıllarda dikkati çekerken, bu arada Vadi en’Na’am köyünde ne zaman camii yapılmak istense siyonist rejim camii tamamlanmadan inşaatı yerle bir ediyor.
Irkçı İsrail rejiminin bu gibi siyasetlerle bölge halkını kendi topraklarından çıkarmaya çalıştığını bildirilirken, öte yandan Siyonist askerlerin dün Mescidi Aksa’ya saldırı girişiminde bulundukları bildirildi.
Görgü şahitleri, 53 işgal askeriyle birlikte 15 siyonist Yahudi yerleşimcinin işgal polisi himayesinde Mescid-i Aksa’nın avlusuna girdiğini bildirdiler

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.