Siyonistler Netanyahu’yu protesto etti

  • 02 Mart 2019
  • 1.470 kez görüntülendi.
Siyonistler Netanyahu’yu protesto etti

İşgal altındaki Filistin’de yaşayan bazı siyonistler ve iş hareketi hamileri siyonist rejim İsrail başsavcısı bu rejimin fasık Başbakanı Benyamin Netanyahu aleyhinde suç duyurusunda bulunduktan sonra fasık Başbakanı protesto ettiler.

Korsan İsrail medyası başsavcıdan naklen, önümüzdeki günlerde Başbakan Netanyahu rüşvet, emanete ihanet ve seçimlere hile karıştırmak suçlarından hüküm giyeceğini duyurdu.

Filistin enformasyon merkezinin haberine göre ise bazı siyonistler ve iş hareketi hamileri Netanyahu karşıtı düzenledikleri protesto eyleminde “Bugün İsrail için kara bir gündür” ve “Netanyahu ayıp sebebidir, istifa etmelidir” sloganları attılar.

Netanyahu karşıtlarının düzenlediği protesto eyleminin ardından siyonist rejim güvenlik güçleri işgal altındaki Kudüs kentinde Gazze caddesini kapatarak başbakanlık bürosu önünde güvenlik tedbirlerini arttırdı.

Korsan İsrail Başbakanı Netanyahu protestolara gösterdiği tepkide, hakkında suç duyurusunda bulunulmasının amacı, İsrail’de sağcı iktidarı devirmek ve solcuları iktidara taşımak olduğunu, 1000, 2000, 3000 ve 4000 adı ile anılan dosyalarda kendisine yöneltilen suçlamaların mesnetsiz olduğunu iddia etti.

Korsan İsrail Başbakanı Netanyahu son aylarda defalarca mali fesat dosyaları yüzünden sorgulandı.

İsrail’de siyonist rejim elebaşıları arasında mali ve ahlaki fesat oldukça yaygın bir konudur. Bu çerçevede şimdiye kadar başta bu rejimin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı olmak üzere birçok üst düzey yetkili istifa etmek zorunda kalmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.