“Siyonistler ve Amerikalılar bölgeden gidecekler”

  • 30 Ocak 2020
  • 1.227 kez görüntülendi.
“Siyonistler ve Amerikalılar bölgeden gidecekler”

İslam İnkılabı Rehberi Uluslararası İşler Danışmanı Ali EKber Velayeti, Yüzyılın Anlaşması’nın İslam ülkelerini parçalama planı şeklinde değerlendirerek, Trump ve Netanyahu’nun bu girişiminin haçlı savaşların devamı niteliğinde olduğunu kaydetti.

Velayeti bugün düzenlediği basın toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD ve Siyonist rejimin sözkonusu girişimine yönelik gelen tepkilerin Filistinliler’in Siyonist rejim karşısındaki birlik ve beraberliğinin eşsiz olduğunu ortaya koyduğunu, ABD ve Siyonist rejimin karışık rüyasının tabirinin onların bölgeden ihraç kabusü ile sonuçlanacağını ifade etti.

Bazı Arap ülkelerinin temsilcilerinin ihanet anlaşmasının açıklandığı törene katılmalarının da bu planın uygulanışının teminatı olduğunu söyleyen Velayeti, bundan önce Camp David ve Madrid anlaşmalarının sonuç vermediği gibi Yüzyılın Anlaşması gibi planların da sonuç vermeyeceğini, duyarlı ve uyanık Filistin halkının ileri hatta mücadele verdiğini ve diğer ülkelerin de onları destekleyeceğini kaydetti.

ABD Başkanı Donald Trump salı günü Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu ile birlikte Beyaz Saray’da Yüzyılın Anlaşması’nı açıkladı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.