Siyonistlere Araçlı Eylem: 3 Siyonist Yaralandı

  • 15 Mayıs 2015
  • 710 kez görüntülendi.
Siyonistlere Araçlı Eylem: 3 Siyonist Yaralandı

İşgal altındaki Beytlahim’deki Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi yakınlarında bir Filistinlinin aracıyla yaptığı eylemde üç Yahudi yerleşimci yaralandı.

İşgal televizyonu 7’inci kanalının verdiği haberde, Filistinli bir gencin kullandığı aracı Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi yakınlarında yerleşimcilerin üzerine sürmesi sonucu üç yerleşimcinin yaralandığı, yaralıların yaralarının orta ve hafif olduğu belirtildi.

İşgal televizyonu verdiği haberde El-Halil şehrinden olan Filistinli gencin eylemden sonra kaçmaya çalıştığını, ancak bölgede bulunan güvenlik güçlerinin genci tutuklayıp yakındaki sorgu merkezine götürdüklerini ifade etti.

İşgal rejimiyle işgal askerlerinin baskılarından bıkan Filistinliler fırsat bulduklarında bireysel eylemlerle tepkilerini ortaya koyuyorlar. Bir taraftan işgal güçleri, diğer taraftan Mahmud Abbas’a bağlı güçlerin kontrol, takip ve önlemlerine rağmen bazen bıçakla, bazen ele geçirdikleri silahlarla, bazen buldukları araçlarla işgale ve işgalcilere karşı direnişlerini ortaya koyuyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.