Siyonistlere Yapılan Son Baskın, Siyonistlerin Zayıf Noktalarını Açığa Çıkardı

  • 20 Haziran 2015
  • 845 kez görüntülendi.
Siyonistlere Yapılan Son Baskın, Siyonistlerin Zayıf Noktalarını Açığa Çıkardı

Siyonist askeri istihbarata yakınlığıyla bilinen Walla sitesi, Ramallah yakınlarında dün Siyonistlere yönelik yapılan eylemin, İsrail ordusuyla ona bağlı askeri istihbaratın Batı Yaka’daki zayıf noktalarını ortaya çıkardığını yazdı.

Dünkü eylemle ilgili olarak bugün bir değerlendirme yayınlayan Walla sitesi, dün Ramallah yakınlarındaki Dolev yerleşkesi yakınlarında yapılan ve bir kişinin ölümü, ikisinin de yaralanmasıyla sonuçlanan eylemin ordunun bölgeye gelen binlerce Yahudi yerleşimciye refakat etmekten aciz kaldığını ortaya koyduğunu belirterek, eylemi yapanların da ordunun bu zayıf noktasını yakalayarak eylemi yaptıklarını ifade etti.

Siteye göre Batı Yaka’da suların bulunduğu yerlere akın eden Siyonist yerleşimcileri her yerde korumak, gezerken onlara eşlik etmek neredeyse imkansız. Bu durumda, havaların sıcak olduğu mevsimlerde geziye çıkan Yahudi yerleşimcilerin saldırılara ve eylemlere maruz kalma ihtimalleri oldukça fazla olacaktır.

Dün Ramallah yakınlarında Siyonistlere karşı yapılan eylemde bir kişi ölmüş, biri ağır iki kişi de yaralanmıştı. Kassam Tugayları’na bağlı birimlerin üstlendiği eylem, Filistin direniş grupları tarafından tebrik edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.