Siyonistlerin nükleer konuda muhtemel bir anlaşmadan kaygıları artıyor

  • 16 Mart 2015
  • 695 kez görüntülendi.
Siyonistlerin nükleer konuda muhtemel bir anlaşmadan kaygıları artıyor

İran İslami Şura Meclisi milli güvenlik ve dış siyaset komisyon başkanı Alaeddin Burucerdi,  İran ve 5+1 grubu arasında  nükleer  konuda muhtemel   bir anlaşmanın sağlanmasından dolayı terör rejimi yöneticilerinin kaygılarının arttığını söyledi.

Burucerdi, dün  verdiği demeçte, Amerikan enerji bakanının  nükleer müzakerecilere katılması ve  nükleer konuda  muhtemel anlaşma ihtimalinin artmasına temasla,  bu durumun Siyonistleri  kaygılandırdığını ve Siyonist lobilerin  Amerikan Kongresi’nde muhtemel bir anlaşmayı önlemeye dayalı  çabalarının arttığını söyledi.

Burucerdi, Amerikan Kongresi’nde Cumhuriyetçi 47  senatörün İranlı yetkililere yazdıkları mektubun da aslında  Kongre’de  siyonist lobilerin nükleer konuda anlaşmaya varılması ihtimalinden duydukları kaygıyı gösterdiğini söyledi.

Siyonist lobilerin  muhtemel nükleer anlaşmayı zayıflatmaları konusundaki  güçlerine temas eden İslami İran Meclisi milli güvenlik ve dış siyaset komisyon başkanı Alaeddin Burucerdi,  İran ve 5+1+ grubu arasında varılacak muhtemel bir anlaşmanın Siyonist lobilerin  ve Amerikalı senatörlerin girişimleriyle  değişmesinin mümkün olmadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.