SiyonistNetenyahu: Nükleer anlaşma feshedilmeli

  • 20 Eylül 2017
  • 1.056 kez görüntülendi.
SiyonistNetenyahu: Nükleer anlaşma feshedilmeli

Terör rejimi İsrail başbakanı Benyamin Netanyahu, BM genel kurulunda yaptığı konuşmada, İran İslam Cumhuriyeti aleyhindeki iddialarını tekrarladı ve İran’la varılan nükleer anlaşmanın (KOEP) iptalini istedi.

Fars haber ajansına göre, Netanyahu, dün yaptığı açıklamada Amerikan başkanı Trump’ın İran’la ilgili açıklamalarına benzer tutum sergileyerek,  İran’la imzalanan Kapsamlı Ortak Eylem Planı (KOEP) nükleer anlaşmasının feshedilmesini isterken bu uluslararası anlaşmayı utanç verici niteledi.

Siyonist rejim başbakanı, ABD başkanı Trump’ın  BM genel kurulunda yaptığı konuşmayı överken, ”İsrail’in nükleer anlaşma karşısındaki tutumu bellidir ve bu bu anlaşma İsrail’e göre kesinlikle feshedilmelidir’ dedi.

Netanyahu, açıklamasında Suriye’de IŞİD ve en’Nusra Cephesi gibi terör örgütlerine destek için Suriye ordusunun mevzilerine yönelik saldırılarına temas etmeksizin,  küstah bir şekilde İran’ı terörizme destek vermekle suçladı.

Irkçı rejimi İsrail başbakanı ayrıca BM’yi de eleştirerek, BM’ye bağlı organların İsrail’e karşı tutumlarının adaletsiz olduğunu iddia etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.