Siyonizmin Azmış Köpeği Lieberman, İbrahim El-Halil Camii’ne Baskın Düzenledi.

  • 15 Mart 2015
  • 777 kez görüntülendi.
Siyonizmin Azmış Köpeği Lieberman, İbrahim El-Halil Camii’ne Baskın Düzenledi.

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, bugün (15 Mart Pazar) Batı Yaka’nın güneyindeki El-Halil kent merkezinde bulunan İbrahim El-Halil Camii’ne baskın düzenledi.

Lieberman, İbrahim El-Halil Camii’ne düzenlediği baskını savunarak, her seçim kampanyasında seçim turları kapsamında Yahudi kimliğini vurgulamak için El-Halil’i ve İbrahim El-Halil Camii’ni ziyaret ettiğini söyledi.

Baskını seçim şovuna dönüştüren Lieberman, partisinin El-Halil’i teslim etmediğini öne sürerek, “Ulusal Kamp burada, başka bir yerde değil” dedi. İsrail Dışişleri Bakanı, El-Halil’i teslim etmekle suçladığı işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu’yu ve Likud Partisi’ni eleştirdi.

“Buraya, Hamas’ı yok etmek isteyenlerle birlikte oturmaya geldim” diyen Lieberman, feda eylemleri gerçekleştirenlerin idam cezasına çarptırılması talebini bir kez daha yineledi.

Lieberman’ın İbrahim El-Halil Camii’ne düzenlediği baskın sırasında işgal güçleri cami çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alarak çevredeki binaların çatılarına keskin nişancılar yerleştirdi ve Filistinlileri camiye yaklaştırmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.