Sosyal Medyada ”Yahudi Devleti Terörü” Başlığıyla Kampanya Başlatıldı…

  • 16 Ocak 2015
  • 799 kez görüntülendi.
Sosyal Medyada ”Yahudi Devleti Terörü” Başlığıyla Kampanya Başlatıldı…

Dün (15 Ocak Perşembe) akşamdan itibaren sosyal medyada siyonist işgal rejiminin “yahudi devleti” kimliğiyle yürüttüğü ırkçı siyasetin terör boyutunun kamuoyunun dikkatine sunulması amacıyla “yahudi devleti terörü” başlığıyla bir kampanya başlatıldı. Kampanya bünyesinde, siyonist işgal güçlerinin işgal altındaki Filistin topraklarında gündelik olarak gerçekleştirdikleri terör eylemleri hakkında bilgilendirmeler yapılıyor ve insanlık adına bu teröre tepki gösterilmesi için çağrılar yapılıyor.

Kampanya bünyesinde siyonist işgal rejiminin bazı Batı ülkeleri tarafından ve özellikle ABD tarafından da desteklenen “yahudi devleti” tanımlamasının ne anlama geldiği, bunun ırkçı temeli ve bu ırkçı anlayışının Filistinlilere yansımasının nasıl olduğu hakkında da bilgilendirme yapılması amaçlanıyor.

İşgal rejiminin terörist yapısının ırkçı boyutu hakkında sosyal medyada başlatılan ilk kampanya niteliğindeki bu kampanya twitterde İngilizce mesajlarla ve #JS_Terror etiketiyle (hashtagıyla) sürdürülüyor. Mesajlarda genellikle işgal rejiminin yahudi kimliğinin ne anlama geldiğine dikkat çekilerek yahudi devleti terörünün önüne geçilmesi çağrıları yapılıyor.

Kampanyayı başlatan aktivistler tarafından yapılan açıklamada etiketteki JS harfleriyle İngilizcedeki “yahudi devleti”nin kısaltmasının kastedildiği ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.