Suriye: Açıklamalar Katar ve El Suud Rejimlerinin Terörü Desteklemede Israrlarını Yansıtıyor

  • 26 Aralık 2015
  • 769 kez görüntülendi.
Suriye: Açıklamalar Katar ve El Suud Rejimlerinin Terörü Desteklemede Israrlarını Yansıtıyor

Suriye Enformasyon Bakanı Omran el Zoubi Katar Dışişleri Bakanı Halit el Atiye’nin açıklamalarına cevaben yaptığı açıklamada “Atiye, bazılarının neden Suriye devletine karşı silah taşıdığını bilmiyorsa bunu ülkesinin istihbarat birimleri, efendilerine ve batılı patronlarına sorması gerekiyor…” şeklinde konuştu.

Atiye’nin terörü savunması sadece emirliğinin uluslararası terör suçlarına karışmış olduğunun bir yansımasından ibaret olmadığına işaret eden Zoubi; Atiye ve Katarlı diğer yetkililerin bu yöndeki açıklamalarının Katar emirliğinin terörü desteklemekte ısrarlı olduğunun bir kanıtını teşkil ettiğini belirtti.

Zoubi :“Suriye’de yaşanan olaylardan dolayı birilerinden hesap sorulması gerekiyorsa bu hesabı vermesi gerekenler Atiye, ülkesinin efendileri ve Avrupalı patronlarıdır…” şeklinde devam etti.

Katar Dışişleri Bakanı Atiye ve Suudi Arabistan Rejimi Dışişleri Bakanı Adil el Cabir’in açıklamalarının hayali bir tiyatroya benzediğini ifade eden Zoubi; bu tiyatronun seyircileri olan kamuoyunun, kahkahayla gülerek ikisinin birbirinden ahmak olduğunu söylediğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.