Suriye Başbakanı Halaki: Yolsuzlukla Mücadelede Gerekli Bütün İcraatlar Alınacaktır

  • 02 Aralık 2015
  • 793 kez görüntülendi.
Suriye Başbakanı Halaki: Yolsuzlukla Mücadelede Gerekli Bütün İcraatlar Alınacaktır

Suriye Bakanlar Kurulu dün Başbakan Vail el Halaki başkanlığında düzenlediği haftalık olağan toplantısında vatandaşlara mazot dağıtım koordinasyonu, elektrik tasarruf programı ve kimi kurumlarda baş gösteren yolsuzluk ile mücadele yöntemlerini tartıştı.

Bütün bakanlıklara yolsuzlukla mücadelede gerekli bütün icraatların alınması ve denetimin sıklaştırılması talimatı veren Halaki; yolsuzluk yapıldığı tespit edilen valiliklerin bütün işleyişlerinin ve çalışanlarının soruşturulması gereğine dikkat çekti.

Halaki; Türk mallarının ülkeye yasadışı yollarla getirilmesi ve pazarlanması ile ilgili bütün bakanlık ve kurumlara işçi birlikleri ile işbirliği yaparak Türk mallarının ülkeye kaçak geçirilmesinin önlenmesi talimatı verdi.

Vatandaşların mazot, gıda ve diğer temel ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili şikayet ve sorunların ayrıntılı bir şekilde gündeme alındığı toplantıda Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Velit el Muallim uluslararası alanda Suriye ile ilgili meydana gelen gelişmelere ilişkin bir anlatım sundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.