Suriye Başbakanı: Vatanın Sırtında Zehirli Bir Hançer Olacağını Düşünenler Yanılıyorlar

  • 05 Aralık 2015
  • 782 kez görüntülendi.
Suriye Başbakanı: Vatanın Sırtında Zehirli Bir Hançer Olacağını Düşünenler Yanılıyorlar

Başbakan Vai el Halaki bugün ‘Dera Vatanın Kalkanı Sosyal İnisiyatifinden bir heyeti kabulünde inisiyatifin, Suriye’nin her daim birlik beraberlik içinde kalacağı yönünde dünyaya bir mesaj niteliği taşıdığını belirtti.

Başbakan Halaki Dera ilinde yurtsever vatandaşların daha önce olduğu gibi vatanı savunma ve korumada örnek teşkil edeceklerini, günümüzde bu vatandaşların düşman ve terör çetelerine karşı büyük bir özveriyle mücadele ettiklerini söyledi. Halaki; bu vatandaşların bu gün de Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad’ın etrafında kenetlenip Suriye’yi yıkıp parçalamayı hedefleyen düşmanlara karşı mücadele ettiklerini söyledi.

İnisiyatif üyesi Halit el Matrud Dera’nın vatanın sırtında zehirli bir hançer olacağını düşünenlerin büyük bir yanılgıya düştüklerini ifade ederken, yurtsever ahalisiyle Suriye’yi savunan ve koruyan güçlü bir kale olarak kalacağını belirtti.

İnisiyatif heyeti üyeleri; toplum içinde sevgi, hoşgörü ve uzlaşma ilkelerini yaymaya çalıştıklarını, Suriye ordusunun teröristlere karşı başarıları ardından zaferin yakın olduğuna inandıklarını ifade etti.

Dera Vatanın Kalkanıdır İnisiyatifi geçen ayın ortalarında şehit ailelerini onurlandırma faaliyetleriyle kuruluşunu ilan etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.