Suriye Genelkurmay Başkanı Kunaytra’da Askerleri Ziyaret Etti…

  • 12 Ocak 2015
  • 1.085 kez görüntülendi.
Suriye Genelkurmay Başkanı Kunaytra’da Askerleri Ziyaret Etti…

Suriye Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ali Abdullah Eyyüp; Suriye’yi devlet ve halk olarak hedef alan terörün, halkla bütünleşen kahraman ordunun elleriyle bertaraf olacağını belirtti.

Genelkurmay Başkanı Eyyüp ordu ve silahlı kuvvetlerde üst düzey general ve subayların eşliğinde bugün Kunaytra İlinde bir dizi askeri nokta ve birliğe iş gezisinde bulundu. Korgeneral Eyyüp; vatan ve vatandaşları savunan askerlerimize Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Orgeneral Beşşar el Esad’ın takdir ve selamlarını iletti.

İsrail destekli terör çetelere karşı vatan ve vatandaşları savunmada örnek bir duyarlılık ve kahramanlık sergileyen askerlerin yüksek moral ve vatanı ulusalcı azimlerini öven Korgeneral Eyyüp; birliklerin şan ve onurla yazdıkları ulusal destanlara işaret etti.

Genelkurmay Başkanı Korgeneral Eyyüp; düşman İsrail işgali altındaki Golan toprakları civarında bulunan Kunaytra’da askeri birliklerin durumunu incelerken, vatanın egemenlik ve bağımsızlığının korunmasında yiğit askerlerin cesaret ve azimlerini övdü.

Bölgedeki askeri komutanlardan kendilerine verilen görev ve bu görevleri hayata geçirme koşulları hakkında bilgi alan Korgeneral Eyyüp; görevlerinde teyakkuz içinde olmaları öneminin altını çizerek gerekli talimatlarda bulundu.eyup_ziyaret-2

eyup_ziyaret-3

eyup_ziyaret-4

eyup_ziyaret-1

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.