Suriye İçişleri Bakanı: Suriye Siyonizm Tarafından Desteklenen Teröre Karşı Mücadeleyi Sürdürüyor…

  • 02 Şubat 2015
  • 711 kez görüntülendi.
Suriye İçişleri Bakanı: Suriye Siyonizm Tarafından Desteklenen Teröre Karşı Mücadeleyi Sürdürüyor…

Suriye İçişleri Bakanı Muhammed Şear, Suriye’nin, kimi bölge devletleri ve Siyonizm tarafından desteklenen tekfirci terör gruplarına karşı sürdürdüğü mücadeleyi sürdürdüğünü ifade ederek Siyonist düşmanın Suriye’ye karşı sürdürülen savaşın en baş ortaklarından biri olduğunun altını çizdi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu unsurları ve komiserleriyle bir araya gelen Şear; ülkede yaşanmakta olan koşullarda asayiş güvenliğinin ciddi bir rol üstlenmesi gereğine dikkat çekerek suçun önlenmesi ve suçluların yargıya teslim edilmesi gibi görevlerin, sağlıklı bir toplum ve güçlü bir adalet için büyük önem taşıdığını belirtti.

Suç-suçlularla mücadele ve ulusal ekonomiye zarar verenlerin cezalandırılması aracılığıyla devlet otoritesinin korunabileceği ve vatanseverlik değerlerinin pekiştirilebileceğini ifade eden Şear; görev bilinci ve disiplininin vatanseverliğin en önemli unsurları olduğunun altını çizdi.

İç Güvenlik Güçleri unsurlarının her birinin görevinin ayrı bir önem teşkil ettiğinin altını çizen Şear; güvenlik mensuplarının her düzeydeki bütün görevlerinin, vatanın güvenlik ve ekonomik istikrarıyla birlikte terörle mücadeleyi pekiştirme niteliği taşıdığını ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.