Suriye Ordusu Ağır Hava Koşullarına Rağmen Teröristleri Avlamaya Devam Ediyor…

  • 08 Ocak 2015
  • 746 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Ağır Hava Koşullarına Rağmen Teröristleri Avlamaya Devam Ediyor…

Suriye ordu birlikleri zor hava koşulları ve kar yağışına rağmen yurdun muhtelif bölgelerinde tekfirci ve hain terör çetelerine karşı amansız operasyonlarını başarıyla sürdürüyor.

İdlib Kırsalında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü
Askeri kaynak ordu birliklerinin İdlib kırsalının muhtelif yerlerinde Türkiye rejimi tarafından desteklenen terör çetelere karşı operasyonlarında yeni başarılara imza attıklarını söyledi.
Kaynak ordu birliklerinin Han el Sübül, Tel Dneynit, Kmeynas, Seycar, Ayn Martin, Zeyzun, Hmeymat el Dayir ve Ebu el Zuhur bölgelerinde muhtelif terör oluşumlardan çetelerin mevkilerini muhtevalarıyla hedef aldıklarını kaydetti.
Operasyonlarda onlarca teröristin ölü yaralı düşürüldüğünü belirten kaynak, aralarında yabancı ve tanınmış azılı katillerin bulunduğuna işaret etti.

Dera Kırsalında İsrail Destekli Teröristlerin Kayıpları Büyüyor
Öte yandan ordu birlikleri Dera kırsalında İsrail destekli tekfirci ve hain terör örgütlere karşı operasyonlarını sürdürüyor.
Askeri kaynak Dera kırsalı Herab el Şahm Bölgesinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.
Şeyh Miskin Bölgesinde teröristlerle sıcak temasa giren ordu birliklerimiz; Dael, Busr el Şam, Deyr Ades ve Enhil bölgelerinde de muhtelif gruplardan teröristlerin mevki ve araçlarını muhtevalarıyla imha etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.