Suriye Ordusu Büyük Miktarda Silah, Ekipman ve Araçlar Ele Geçirildi

  • 21 Kasım 2018
  • 1.697 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Büyük Miktarda Silah, Ekipman ve Araçlar Ele Geçirildi

Suriye Ordu birliklerinin terörden kurtardıkları bölgelerde teröristlerin özel ve kamu mülklere yerleştirdikleri bomba düzenekleri ve mayınları temizleme ve halkın güvenliğini sağlama amaçlı arama tarama operasyonları sırasında ABD ve İsrail’in teröristlerle bağlantıları bir kez daha kanıtlandı.

Güvenlik kaynağı Şam kırsalının güneybatısı ve bitişiğinde yer alan Kunaytra kırsalında terörden kurtarılan Muallaka, Deyr Makir ve Beytcin beldelerinde bölge halkı ve uzlaşma komiteleri ile işbirliği içinde arama tarama operasyonlarının devam ettiğini ifade etti.

Kaynak yapılan operasyonlarda teröristlerin yok edilmeden önce sakladıkları muhtelif tür büyük miktarda silah ve mühimmat ele geçirildiğini belirtti. Operasyonlarda teröristlerin kullandıkları ABD menşeli uydu yayın cihazları ve muhtelif tür ekipmanlar bulunduğunu ifade eden kaynak; ayrıca İsrail ve Batı devletleri menşeli büyük miktarda tıbbi ilaçlar ele geçirildiğine dikkat çekti. Kaynak terör yuvalarında İsrail menşeli muhtelif tür gıda ürünleri de bulunduğunu söyledi.

Arama tarama operasyonları sırasında teröristlerin yok edilmeleri öncesinde gasp edip çaldıkları özel ve resmi birçok aracın ele geçirildiğini belirten kaynak; operasyonlarda bölge ahalisi ve uzlaşma komitelerinin önemli katkılar sağladıklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.