Suriye Ordusu Çeşitli Bölgelerde Teröristlere Karşı Zaferler Kazanmaya Devam Ediyor…

  • 11 Ocak 2015
  • 739 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Çeşitli Bölgelerde Teröristlere Karşı Zaferler Kazanmaya Devam Ediyor…

Kötü hava koşullarına rağmen vatan ve vatandaşları savunmada amansız operasyonlarını sürdüren Suriye ordu birlikleri güney’de İsrail, kuzeyde ve doğuda da Türkiye hükümetinin desteği ile vahşet ve terör estirmeye çalışan tekfirci ve hain terör çeteleri büyük kayıplara uğratmaya devam ediyor.

Deyrezzor’da Onlarca IŞİD’li Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Ordu ve silahlı kuvvetler Deyrezzor kentinde IŞİD terör örgütünü sayı ve teçhizat bakımından ağır kayıplara uğratarak birçok aracını imha etti.

Askeri kaynak, açıklamasında, ordu birlikleriminin IŞİD terör örgütünün Deyrezzor kent merkezine 10 km uzakta bulunan Ayyaş Köyündeki yakıt depolarına yönelik saldırı girişimlerini çökerttiklerini belirtti.

Kaynak, söz konusu operasyonda IŞİD terör örgütünden çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düştüklerini ölen ve yaralanan teröristlerin çoğunun yabancı uyruklu olduklarını aktardı.

Aynı kaynak buna ek olarak teröristlerin kullandıkları biri 23 mm kalibreli makineli ağır silahla donatılmış, 3’üde muhtelif kalibrelerde ağır silahlarla donatılmış araçlarını da imha ettiklerini söyledi.

IŞİD teröristlerinin bu sabah Deyrezzor’un batı kırsalındaki Tel el Cahif’te Radyo ve Televizyon verici istasyonuna bir saldırı girişiminde bulunduklarını aktaran kaynak; ordu birlikleriminin bu saldırıyı çökerterek IŞİD saflarında onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerine dikkat çekti.

Dera Kırsalında İsrail Destekli Nusra Tekfircileri Ağır Kayıplara Uğratıldı

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalı Lucat Bölgesi, Cedel ve Şomara’da teröristlerin kümelenme yerleri ve siperlerine indirdiği sağlam darbeler sonucunda çok sayıda teröristin öldürüldüğünü, silah ve cephanenin de imha edildiğini söyledi.

Dera’dan 4 km uzaklıktaki Etman Beldesini terörden temizlemek amacıyla düzenlediği operasyonlar sonucunda ise ordu birlikleri İsrail’den destek alan Nusra Cephesi ve diğer terör örgütlerinden çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürerek, suç edatlarını da imha etti.

Mzeyrib Beldesi ve çevresinde de ordu birliklerinin başarılı operasyonları sonucu çok sayıda terörist öldürüldü, silah ve cephane dolu 2 araçları da imha edildi.

İdlib Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Askeri bir kaynak açıklamasında ordu birliklerinin İdlib kırsalının muhtelif bölgelerinde Türkiye hükümetinden her türlü desteği alan tekfirci ve hain terör çetelerinin sayı ve teçhizatlarıyla büyük kayıplara uğratılmaya devam edildiğini belirtti.

Kaynak Teftenaz, Martin, Han el Sübül, Sermin’in çevresi ve Koren köy ve beldelerinde teröristlerin yuva ve kümelenme yerlerinin hedef alındığını aktardı.

Operasyonlarda onlarca teröristin suç edatları ve araçlarıyla etkisizleştirildiğini belirten kaynak; aralarında yabancı ve elebaşların bulunduğuna dikkat çekti.

Homs Kırsalında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak, ordu birliklerinin halk savunma güçlerinin işbirliğiyle Homs kırsalı Tel Ebu el Senabil’de çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.