Suriye ordusu Deraa’da teröristlerin karargahını hedef aldı

  • 06 Eylül 2021
  • 1.996 kez görüntülendi.
Suriye ordusu Deraa’da teröristlerin karargahını hedef aldı

Suriye ordusu, Deraa el-Beled bölgesinde silahlı terörist grupların vardığı bir anlaşmayı ihlal ettikten sonra karargahlarını ve silah merkezlerini hedef aldı.

Sana Haber Ajansı’nın Pazartesi günkü haberine göre; Güneydeki Deraa vilayetinde Suriye ordusu birlikleri, ABD destekli terör gruplarının yerleşim alanlarını hedef aldığı Deraa el-Beled’deki  teröristlerin karargahını ve füze platformlarını, hedef alarak saldırdı.

Habere göre, son günlerde silahlı terör grupları yerleşim bölgelerine ve ordu kontrol noktalarına saldırarak barışçıl çözüm çabaları kapsamında Suriye ordusuyla varılan anlaşmaları bir kez daha ihlal ettiler.

Teröristlerin Deraa el-Beled’den Suriye’nin kuzeyine çıkarılması için, geçen hafta varılan anlaşma kapsamında, eski gümrük bölgesinde toprak ve beton bariyerler kaldırıldı ve çok sayıda otobüs hazırlansa da  teröristler otobüse binmeyi reddettiler ve bölgeyi terk etmediler.

Terör örgütleri, hükümetin barışçıl çözüm çabalarının bir parçası olarak sunduğu barış anlaşmasını kaçıncı kez ihlal ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.