Suriye Ordusu, Homs Kırsalında Çok Sayıda IŞİD Teröristini Gebertti…

  • 22 Ocak 2015
  • 830 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Homs Kırsalında Çok Sayıda IŞİD Teröristini Gebertti…

Suriye Ordu ve silahlı kuvvetlerine bağlı birlikler, Homs Hule bölgesinde konuşlanan teröristlerin Karmas Köyüne saldırı girişimlerini çökerterek doğu kırsalında katliamlar işleyen IŞİD terör örgütüne karşı başarılı operasyonlarını sürdürdü.

Askeri kaynak açıklamasında, ordu birliklerinin Rakka il sınırına yakın Homs doğu kırsalında IŞİD terör örgütünün en bariz merkezlerinden biri sayılan Rahum Köyündeki hücreleri ve toplanma merkezlerine yönelik düzenledikleri başarılı operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristi öldürdüklerini söyledi.

Kaynak, ordu birliklerinin, tekfirci terör örgütlerinin toplanma merkezleri , silah ve cephanelerini gözetleme ve izlemesi ardından Unk el Hava ve Recm el Kasr köylerinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti.

Tekfirci teröristlerinin Cub el Cirah Nahiyesinde bir grup çobana saldırmaları sonucunda bir çobanın şehit düştüğü açıklandı.

Kaynaklar, daha sonra ordu birliklerinin müdahale etmesi sonucunda bazı teröristleri öldürdüklerini geriye kalanların ise Unk el Hava Köyüne firar ettiklerini söyledi.

Homs kuzey kırsalında ise ordu birliklerinin Tel Deheb ve Kefar Laha Beldelerinden teröristlerin Hama batı kırsalı Hule bölgesi Karmas Beldesine düzenledikleri saldırıyı çökerterek çok sayıda teröristi öldürdükleri açıklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.