Suriye Ordusu İdlib Kırsalında Teröristlere Ağır Darbeler İndirdi…

  • 15 Ocak 2015
  • 794 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu İdlib Kırsalında Teröristlere Ağır Darbeler İndirdi…

Askeri kaynak, Suriye ordu birliklerinin Dera kırsalında Körfez ve Bölgesel rejimlerden tüm destek şekillerini alan Tekfirci örgütlerin yanı sıra sözde “İslami Şam Özgürleri Hareketi” ile “Nusra Cephesi” terör örgütlerinin hücrelerine ağır darbeler indirdiklerini söyledi.
Kaynak açıklamalarında, ordu birliklerinin İdlib ili kuzeyindeki Patenti Beldesi çevresinde 24 teröristi öldürdüklerini ellerinde bulunan ve ağır taramalı silahlarla donanımlı 4 araçlarını da imha ettiklerini açıkladı.
Kaynak, söz konusu belde de sözde “İslami Şam Özgürleri Hareketi” ile “Nusra Cephesi”, “İslami Cephe” ve “Suriye Devrimcileri” adlı terörist örgütlerinin yoğun bir şekilde bulunduklarına işaret etti.
Kaynak, bir diğer ordu birliğinin, geçmişi bir kaç çağa ait olan tarihi eserlerini sabote etmek ve Türkiye topraklarında ticaretini yapmak üzere tekfirci terör örgütleri tarafından terör saldırılarına maruz kalan Eriha bölgesinde aralarında Züheyr Reşit Accan’ın da bulunduğu 9 teröristi öldürdüklerini teröristlere ait 2 araçlarını da imha ettiklerini belirtti.
Kaynak, İdlib’in güneyindeki Cebel el Zaviye Kensafra yakınlarındaki hücrelerine operasyon düzenleyen ordu birliklerinin çoğu Tunus ve Libya uyruklu Nusra Cephesi adlı terör örgütüne tabi çok sayıda teröristi öldürdüklerini hücrelerinin de imha edildiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.