Suriye Ordusu, IŞİD ve Nusra Cephesinin Karargahları ve Siperleri İmha Etti!

  • 12 Nisan 2017
  • 1.162 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, IŞİD ve Nusra Cephesinin Karargahları ve Siperleri İmha Etti!

DEYREZZOR:

Askeri kaynak Deyrezzor Kentinin Urfi ve Huveyka semtlerine ilaveten kentin güney yönünde bulunan Askeri Havalimanı yakınları, il kırsalının batısı Bğayliye Beldesi ve Huveycet Sakır Bölgesinde IŞİD karargahları ve siperlerini yoğun top ateşine tuttuklarını belirtti.

Kaynak operasyonlarda çok sayıda teröristin ölü yaralı düşürüldüğünü, ulaşım ve nakliyede kullandıkları bir aracın da yüküyle birlikte imha edildiğini aktardı.

DERA:

Dera Beled Bölgesinde İsrail’in komutasında faaliyet gösteren Nusra Cephesi ve çatısı altındaki terör örgütlere karşı operasyonlarda bugün aralarında tehlikeli isimlerin bulunduğu onlarca teröristin öldürüldüğünü belirten askeri kaynak; bir kısmı ağır makineli silahlarla donatılmış, bir kısmı da zırhlı olan birçok araç ve birçok ağır silah rampasının ekipleriyle birlikte imha edildiklerine vurgu yaptı.

ŞAM KIRSALI:

Bu arada askeri kaynak ordu birliklerinin Şam kırsalının doğu uçlarında yer alan Dmayr Bölgesinin Kessarat İzzettin mevkiinde IŞİD’in bir toplanma yerini ateşe tuttuklarını belirtti.

Kaynak operasyonda tekfirci terör örgütün bir siper mevkiinin içinde bulunan 7 teröristle birlikte tamamen imha edildiklerini söyledi.

HOMS:

askeri kaynak ordu birliklerinin Homs İlinin doğusu Tedmur – Palmira Bölgesinin güneyi, Barida Bölgesi, Karyeteyn Kentinin doğusu ve Mşeyrfe Beldesinin içinde IŞİD karargahları, hareket ve toplanma yerlerine karşı nitelikli operasyonlarda bulunduklarını aktardı.

Operasyonlarda bir kısmı ağır silahlarla donatılmış olan, bir kısmı da zırhlı olan birçok araca ek olarak ağır silah ve havan rampalarının imha edildiğini belirten kaynak, aralarında saha komutanlarının bulunduğu onlarca teröristin öldürüldüğünü kaydetti.

Homs kırsalının kuzeyinde ise askeri kaynak ordu birliklerinin Burc Kai, Resten Kentinin civarı ve Telbise Kentinin güneybatı yönlerinde Nusra Cephesinin mevki ve toplanma yerlerini yoğun ateşe tuttuklarını belirtti.

Kaynak operasyonlarda yüksek sayıda teröristin ölü yaralı düşürüldüğünü, kullandıkları birçok aracın da imha edildiğini aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.