Suriye Ordusu, Teröristlerden Kaçan Ailelerin Güvenliğini Sağladı…

  • 24 Ocak 2015
  • 796 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Teröristlerden Kaçan Ailelerin Güvenliğini Sağladı…

Şam kırsalının Doğu Guta’daki Duma çiftlikleri ve köylerinden onlarca aile tekfirci terör örgütlerinin zulmü ve vahşi saldırılarından kaçarak bölge civarındaki ordu birlikleri barikatlarına iltica etmeye devam ediyor.

Ordu birlikleri söz konusu ailelerin çıkışlarını temin ederek Şam Kırsalındaki Düveyr’de bulunan geçici ikamet merkezlerine taşıdı.

İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak açıklamasında, ordu birliklerimizin bugün Duma’nın doğusundaki Şifoniye ve Hoş Fara beldelerinden çoğu kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 107 kişiyi güvenli bir şekilde tahliye ettiklerini belirtti. Kaynak tahliye edilen vatandaşların acil bütün gereksinimlerini temin ettiklerini ifade etti.

Kaynak, çıkarılan bütün ailelerin Şam kırsalındaki Düveyr’de bulunan geçici ikamet merkezlerine taşındıklarını ve ikame yerleriyle birlikte gerekli bütün temel ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

Ahali, teröristlerin evlere baskın düzenleyerek gençleri kaçırdıklarını, evlerde bulunan erzak ve mülkleri gasp ettiklerini çocukları da açlık ve ölüme terk ettiklerini söylediler.

Teröristlerden kaçan ahali, güven ve huzur içerisinde varmaları için büyük özen gösteren ve kendilerine gerekli tüm ihtiyaçlarını sunan Suriye Ordusu askerlerine takdir ve şükranlarını ilettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.