Suriye Ordusu Teröristlere Ağır Darbeler Vurdu.

  • 18 Mart 2015
  • 814 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Teröristlere Ağır Darbeler Vurdu.

Silahlı terör grupları, gücünü halkın sevgisi ve vatan topraklarına bağlılığından alan kahraman Suriye birlikleri karşısında büyük kayıplar vererek güçlerini kaybetmeye devam ediyorlar.

Teröristlerin Efendileri ile Geçitleri Ordu Birlikleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

Halep Kırsalında, Türkiye rejiminin verdiği destekle güçlenen silahlı terör gruplarının bir süredir kontrolleri altında tuttukları Handerat bölgesi, bugün düzenlenen ve bütün terör karargâhlarının yok edildiği başarılı operasyonlar sonucunda ordu birliklerinin kontrolüne alındı.

Ordu birliklerinin zaferler zincirinde yeni bir halka teşkil eden Handerat başarısı Türkiye rejimi tarafından desteklenen teröristleri sıkıştıran çemberi daha da daraltmakla kalmadı teröristlerin ülke topraklarından çaldıkları mal, mülk ve petrolü Türkiye topraklarına kaçırıp efendilerinin yardımıyla satmak için kullandıkları geçidi de kapatmış oldu.

Ayrıca Halep kırsalının genelinde devam eden operasyonlar sonucunda Suudi Arabistan rejimi tarafından finanse edilen “Şam Cephesi” isimli terör örgütüne büyük kayıplar verdirildi.

Yapılan açıklamalarda ordu birliklerinin Heriytan Beldesi ve Türkiye’ye doğru giden uluslararası otoban üzerinde operasyonlarını yoğunlaştırarak teröristlere ciddi kayıplar verdirdiği ifade edildi.

İdlib Kırsalında Aktivistler MİT Subayının Öldüğünü Belirten Bilgiler Paylaştı

Askeri kaynak ordu birliklerinin İdlib kırsalının Cidar Bekfalon, Ebu Zuhur, Tel Selmo ve Um Crin bölgelerinde Nusra Cephesinin toplanma yerleri ve mevkilerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ifade etti.

Ordu birlikleri İdlib kırsalı Ayn el Baride ve Deyr el Zuğb bölgelerinde teröristlere ait yuva ve kümelenme yerlerini ağır darbelerle hedef alarak ‘Ahrar el Şam’ ve ‘İslam Ordusu’ çetelerinden çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Bu arada aktivistler İdlib kırsalı Kefar Taharim Bölgesinde Türkiye İstihbarat birimi MİT subaylarından Necmettin Yılmaz’ın yanı sıra ‘Selahattin Alayı’ adlı terör çetelerin lideri ‘Ebu Hümam el Türkmeni’nin öldüğünü belirten bilgiler paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.