Suriye Ordusu, Teröristlere Ağır Darbeler Vuruyor

  • 17 Mayıs 2015
  • 764 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Teröristlere Ağır Darbeler Vuruyor

Suriye el’Ahbariye  TV Kanalının haberine göre, Suriye ordu birliklerinin,  dün ülkenin doğusunda yer alan Deyr’ul Zur bölgesinde el’Amer petrol meydanında  teröristlerin  merkezine düzenledikleri saldırıda, Ebu et’Tim es’Suudi adlı  terör örgütü elebaşlarından biri dahil  40 teröristin öldürüldüğü anlaşılıyor.

Başka bir habere göre, Suriye ordusu ve Hizbullah  güçleri, Kalemun bölgesinde, ”R’as el’Me’re” bölgesini teröristlerin işgalinden kurtarırken bölgenin kontrolünü ele geçirdiler.

Konuyla ilgili bir kaynak yaptığı açıklamada, bu bölgenin  temizlenmesinin, Kalemun’un Felite bölgesinin teröristlerden temizlenmesi için  önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Sözkonusu  kaynak, bölgede teröristlerin ağır darbe almalarıyla birlikte onların bölgeden kaçışlarının  başladığını ve terörist gruplar arasında ciddi ihtilafların olduğunu bildirdi.

Bu arada Şam kırsalının, Ayn Terma, Covbar Semti, Zemelka ve Erbin bölgelerinde ise Suriye ordu birliklerinin terör örgütlerine ait siper ve karargahları hedef alarak terör saflarına ağır kayıplar verdirdikleri açıklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.