Suriye Ordusu Teröristlere Karşı Yoğun Hava ve Kara Saldırıları Başlattılar

  • 08 Mayıs 2018
  • 1.087 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Teröristlere Karşı Yoğun Hava ve Kara Saldırıları Başlattılar

Suriye Ordusuna Bağlı Birlikler Hacer’ul Esved bölgesinde ilerleme kaydederek, teröristlerin mevziilerine yönelik şiddetli hava ve kara operasyonları başlattılar.

Suriye ordu birliklerinin başkent Şam’ın güney kenarları Hacer el Esved Bölgesinde arta kalan radikal teröristlere karşı operasyonlarını başarıyla sürdürerek, silah bırakmayı reddeden ve dış güçlere hizmet eden bu çeteleri ağır kayıplara uğratmaya devam etti.

SANA’nın savaş muhabiri ordu birliklerinin şiddetli çatışmalar sonucunda kontrolleri altındaki alanları genişleterek, Hacer el Esved’in kuzey bölümünde teröristleri daha sıkı ve dar bir çembere aldığını belirtti. Muhabir bölgenin kuzeybatısında birçok bina bloğu ve hizmet binasının terörden kurtarıldığını aktarırken, aralarında tehlikeli isimlerin tespit edildiği yüksek sayıda teröristin etkisizleştirdiğine dikkat çekti.

Çatışmaların eşliğinde hava güçlerimiz ve topçu birliklerimizin teröristlerin siperleri, karargahları ve hareket eksenlerine dakik operasyonlarda bulunduklarını belirten muhabir; gruplar halinde bölgenin derinliklerinde daha dar bir çembere kaçan teröristlerin panik ve kargaşa yaşadıklarını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.