Suriye Ordusu Teröristlerin Sızdıkları Tüm Bölgeleri Geri Aldı

  • 25 Mart 2017
  • 1.062 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Teröristlerin Sızdıkları Tüm Bölgeleri Geri Aldı

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanlığı; Suriye Ordusunun başkent Şam’ın doğu kenarları Cobar Cephesinin kuzeyinde Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlerin sızdıkları Fabrikalar Bölgesinde tüm noktaları bu teröristlerden temizlemeleri ardından yeniden kontrollerine aldıklarını belirtti.

Komutanlık yayınladığı bültende; ordu birliklerimize tabi özel birliklerin Cobar’ın derinliklerinde teröristleri kovalama operasyonlarını sürdürdüklerini ve bu teröristleri sayı ve ekipmanlarıyla oldukça büyük kayıplara uğrattıklarını vurguladı.

Ordu birliklerimize tabi bomba imha ekiplerinin Dokuma Fabrikası ve civarında teröristlerin yerleştirdikleri patlayıcı düzeneklerini etkisizleştirme operasyonu başlattıklarına dikkat çeken komutanlık; bölgenin bomba düzeneklerinden temizlenmesi ardından tamamen güvenli olacağını kaydetti.

Komutanlık; Fabrikalar Bölgesinin saldırgan teröristlerin mezarlığına döndüğüne dikkat çekerken, çatışmalarda bir kısmı yabancı, bir kısmı da saha komutanları olan yüzlerce teröristin öldürüldüğüne vurgu yaptı.

Ordu birliklerimizin Fabrikalar bölgesinde kalabalık sayılarla dalgalar halinde saldıran teröristlerin tümünü bertaraf etmeleri ve kullandıkları yüksek sayıda aracı imha etmeleri başarısına dikkat çeken komutanlık; bunun teröristlerin ahmaklığını yansıttığı gibi, işverenleri ve onları yönlendirenlerin siyasi ajandaları uğruna bu teröristleri edat ve yakıt olarak kullandıklarının bir kanıtı olduğunun altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.