Suriye Ordusu, Ülke Genelinde Terörist Temizliğini Sürdürüyor

  • 23 Haziran 2015
  • 716 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Ülke Genelinde Terörist Temizliğini Sürdürüyor

Askeri bir kaynak; Suriye ordu birliklerinin Dera Beled’te teröristlerin karargah ve hareket eksenlerine karşı nitelikli operasyonlarını sürdürerek çok sayıda teröristi ölü ve yaralı ele geçirerek onların çok miktarda silah ve mühimmatını da imha ettiklerini bildirdi.

Ordu birliklerinin ayrıca Dera kırsalının kuzeyi Dera – Şam eski yoluna düşen Etman Beldesinde ise teröristlerin toplanma yerleri ve mevkilerini hedef aldıklarını aktaran kaynak; aralarında bir keskin nişancının bulunduğu birçok teröristi öldürüp araçlarını da imha ettikleri açıklandı.

Terör çeteleri medya araçlarında ‘Dera’daki Ahrar el Şam İslami Hareketi’nin emiri olarak adlandırılan ‘Ebu Hamza’ kod adıyla bilenen Gassan el Hariri’nin öldürüldüğünü itiraf etti.

Kunaytra kırsalında İsrail ve Ürdün destekli teröristlere yönelik operasyonlarını sürdüren Suriye ordusundan bir kaynak; kırsalın doğusu Mumtanna Köyünde Kaide Örgütünün Suriye kolu Nusra Cephesi ve çatısı altındaki teröristlerin yuvalarını imha ettiklerini söyledi.

Kaynak operasyonlarda çok sayıda teröristin araç ve cephaneleriyle etkisizleştirildiğini aktarırken; terör çeteleri ise medya araçlarında aralarında tehlikeli isimlerin bulunduğu büyük beşeri ve askeri kayıplara uğradıklarını itiraf etti.

Kaynak; Kunaytra kırsalı Tel Bzak Bölgesine ise ordu birliklerinin bir terör grubunun tüm üyelerini etkisizleştirmelerine eş zamanlı olarak Meshara ve Trınca bölgelerinde teröristlere ait iki aracı muhtevalarıyla birlikte imha ettiklerini sözlerine ekledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.