Suriye Ordusu, Yurt Genelinde İslam Düşmanı Teröristlere Ağır Darbeler İndiriyor.

  • 07 Nisan 2015
  • 807 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Yurt Genelinde İslam Düşmanı Teröristlere Ağır Darbeler İndiriyor.

Terörle Mücadelesini kararlılıkla sürdüren Suriye ordu birlikleri aralarında elebaşlarının bulunduğu IŞİD ve Nusra Cephesi terör örgütlerinden çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürerek ellerindeki silah ve cephaneleri imha etti.

Deyrezzor Kuzey Geçidinde IŞİD Terör Örgütünden 5 Kişi Öldürüldü

Ordu ve silahlı kuvvetlere tabi bir birlik bugün, IŞİD terör örgütü elemanlarını taşıyan bir aracı Deyrezzor ili kuzey girişinde imha etti.

Askeri kaynak, bir ordu birliğinin Hatlah-Huveyka Köylerini birbirine bağlayan Siyasiye Köprüsü yakınlarında IŞİD teröristlerine ait silah ve cephane dolu bir araca yönelik düzenledikleri başarılı operasyon sonucunda aracı imha ettiklerini söyledi.

Kaynak, operasyon sonucunda aracın tamamen imha edildiğini içinde bulunan 5 teröristin de öldürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan, medya kaynakları Deyrezzor kırsalı Salihiye Köyünde IŞİD terör örgütünde sözde “el Hisbe Emiri” adlı teröristin öldüğünü belirten bilgileri ele aldı.

İdlib’de Nusra Cephesinden Kümelenme Yerleri İmha Edildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin, İdlib ilinde “Nusra Cephesi” terör örgütü kümelenmelerini etkisiz hale getirdiklerini söyledi.

Homs Kırsalı Petrol Kuyuları Çevresinde IŞİD’li Teröristler Öldürüldü

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Homs doğu kırsalındaki petrol kuyuları olan el Şaer çevresi ve Cezel’in doğusunda IŞİD terör örgütünden bazı teröristleri ölü düşürdüklerini belirtti.

Dera kırsalında Nusracı Çok Sayıda Terörist Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalı Um el Mayazin, Anhel ve Semlin’de “Nusra Cephesi” terör örgütünden çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.