Suriye Ordusunun Hain Teröristlere Karşı Operasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor…

  • 10 Ocak 2015
  • 669 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Hain Teröristlere Karşı Operasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor…

Suriye ordu birlikleri çok uluslu tekfirci, kiralık ve hain terör çetelerine yönelik operasyonlarını bugün sürdürürken, çeşitli bölgelerde saha komutanları, araçları ve cephaneleriyle onları ağır kayıplara uğratmaya devam etti.

Homs Kırsalında Saha Komutanlarının Karargahı İmha Edildi

Askeri kaynak ordu birliklerinin Doğu Mdeyrca ve Zara bölgelerinin yanı sıra Resten’de Gacer Emir ile Kiysin köyleri arası ve Hula’da Akrab Köyünde terör çetelerinin mevkilerini hedef alıp onlarla sıcak temasa da girdiklerini aktardı. Kaynak operasyonlarda aralarında saha komutanlarının bulunduğu çok sayıda teröristin araç ve cephaneleriyle birlikte etkisizleştirildiklerini belirtti.

Askeri kaynak Güney Ayn Hüseyin, Telbise Kentindeki Huzur Evi çevresi, Hilaliye Çiftliği ve Tel Ebu el Senasil bölgelerinde bir kısmı terör komutanlarının karargahı olan birçok terör mevkiinin muhtevalarıyla imha edildiğini söyledi.

Dera Kırsalında Tekfirci Teröristler Öldürüldü

Öte yandan ordu birlikleri Dera kırsalının Enhil, Şeyh Miskin ve Deyr Ades bölgeleriyle birlikte Etman Beldesinin batısında tekfirci teröristlerin birçok mevkiini muhtevalarıyla tahrip etti. Saha kaynakları ordu birliklerinin söz konusu bölgelerde teröristlerle sıcak temasa da geçtiklerini aktarırken, operasyonlarda bir kısmı yabancı olan çok sayıda tekfircinin ölü yaralı düşürüldüğünü ifade etti.

Bu arada muhalif medya bölgedeki terör ve vahşet eylemlerinde düşman İsrail’den direk destek alan terör çetelerinin ordunun darbeleri altında ağır kayıplar verdiklerini itiraf etti.

Suvra ve Alma bölgelerinde Nusra Cephesi çetelerini sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğratan ordu birlikleri, Tafas ve Busr el Harir bölgelerinde de İsrail destekli tekfirci ve hain çok sayıda teröristi araçlarıyla birlikte etkisizleştirdi.

Ordu birlikleri Ürdün sınırlarına yakın olmasıyla terör çetelerinin Arap ve bölgesel rejimlerin desteği ile silah ve yabancı terörist temininde geçit olarak kullandıkları Mzeyrib Bölgesinde aralarında yabancıların bulunduğu çok sayıda teröristi ölü yaralı düşürdü.

İdlib Kırsalında Mevki ve Kümelenme Yerleri İmha Edildi

Bu arada saha kaynakları ordu birliklerinin İdlib kırsalının birçok bölgesinde Türkiye rejiminden destek alan tekfirci ve hain terör çetelerine ait mevki ve cephaneliklerin imha edildiğini belirtti.

Kaynak ordu birliklerimizin İştabrak ormanları, Ebu el Zuhur, Hasan el Şerif Çiftliği ve Şuğur Kasabasının çevresinde aralarında yabancı ve tehlikeli teröristlerin bulunduğu çok sayıda teröristin öldürüldüğünü söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.