Suriye Ordusunun Terör Örgütleriyle Mücadelesi Sürüyor

  • 01 Aralık 2014
  • 686 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Terör Örgütleriyle Mücadelesi Sürüyor

Lazkiye Kırsalında Ağır Silahlarla Donatılmış Araçları İmha Edildi
Ordu birlikleri Lazkiye kırsalının kuzeyi Dovrin, Kfar Dilbe ve Tirtyah köylerinde tekfirci terör çetelerin kümelenme yerlerini hedef alıp çok sayıda teröristi etkisizleştirirken ağır makineli silahlarla donatılmış 3 araçlarını da imha etti.
Dera Kırsalında Komutanların Karargahı İmha Edildi
Dera kırsalının muhtelif bölgelerinde terör çetelere yönelik operasyonlarını başarıyla sürdüren ordu birlikleri Tel Hara Bölgesinde terör komutanlarının bir karargahını muhtevalarıyla imha etti.
Ordu birlikleri Etman Beldesi civarında da aralarında yabancıların bulunduğu çok sayıda teröristi araç ve ekipmanlarıyla etkisizleştirdi.
Dera Kentinin 10 km doğusuna düşen Sayda Beldesine ilaveten kuzeydoğuya düşen Batı Ğariye ve Tafas beldelerinde teröristlere yönelik operasyonların devam ettiğini aktaran askeri kaynak, buralarda da çok sayıda teröristin teçhizatlarıyla birlikte etkisizleştirildiklerini ifade etti.
Halep ve Kırsalında Ağır Kayıpları Artıyor
Diğer yandan saha kaynakları ordu birliklerimi Halep ve kırsalında tekfirci ve hain terör çeteleri sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğratmaya devam ettiklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.