Suriye Ordusunun Terörle Mücadelesi, Tüm Hızıyla Devam Ediyor…

  • 02 Mart 2015
  • 857 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Terörle Mücadelesi, Tüm Hızıyla Devam Ediyor…

Vatanı kahramanca koruyan Suriye ordu ve askeri birlikleri tekfirci, hain ve gaddar terör çetelerine yönelik operasyonlarını tüm hızıyla sürdürürken, dış destekli bu çetelerin sayı, cephane, araç ve ele başlarının yanı sıra çok sayıda teröristlerle büyük kayıpları da devam ediyor.

Kunaytra Hamidiye’de Çok Sayıda Tekfirci Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Askeri kaynak, Kunaytra’da ahaliye karşı suçlar işleyen ve alt yapıyı yıkmaya çalışan Siyonist varlık destekli Nusra cephesinden kiralık teröristlere yönelik ordu birliklerinin Hamidiye Köyünde teröristlerin hücre ve toplanma merkezlerine düzenlediği başarılı operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristin öldürüldüğünü ifade etti.

Onlarca medya ve istihbarat raporu Kunaytra kırsalında yayılan tekfirci terör örgütlerinin bütün desteklerini, yaralılarını işgal ettiği topraklarda bulunan hastanelerinde tedavi için taşıyan Siyonist varlıktan alıyor.

Şam Kırsalı Kalamun Dağlarında Teröristlerle Araçları Etkisiz Hale Getirildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Şam Kırsalı Kalamun Dağlarında çok sayıda teröristi öldürerek teröristlere ait bir çok aracı da imha ettiklerini söyledi.

Dera Kırsalında Terör Hücreleri İmha Edildi

Askeri kaynak, bir ordu birliğinin ahalilerden aldığı bilgiler doğrultusunda Nusra Cephesi terör örgütüne yönelik Mühendisler Sendikasının güneyinde başarılı operasyon düzenlediklerini söyledi.

Kaynak operasyon sonucunda bazı tekfiri teröristlerin öldürülmesi ellerindeki silah ve cephaneye de el konulmasıyla sonuçlandığına dikkat çekti.

Kaynak, ordu birliklerinin Nusra Cephesi ve sözde Horan Şehitleri Tümeni liderliğinde bulunan teröristlerin yayıldığı Dera Beledin Muhayyam Parkı çevresinde tekfiri teröristlere ait 2 hücreyi imha ettiklerini söyledi.

Ürdün sınırına 13 km uzaklıktaki Cize Beldesinde de ordu birliklerinin düzenlediği başarılı operasyon sonucunda çoğu Nusra Cephesinden çok sayıda tekfiri teröristi öldürdü.

Kaynak, operasyon sonucunda çoğu yabancı üyenin bulunduğu terör örgütlerinin araçlarıyla beraber ağır cephanelerinin de imha edildiğini söyledi.

İdlib Kırsalında Kiralık Teröristler Bertaraf Edildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin İdlib kırsalının Ebu el Duhur, Afes, Gafr, Maartamsarin, Kır’ el Gazal, Buveyti ve Tel Selmo’da çok sayıda kiralık teröristi öldürdüklerini söyledi.

Homs Kırsalının Bir Çok Bölgesinde Onlarca Terörist Araçlarıyla Etkisiz Hale Geitirildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Homs kırsalının Aşağı Resten, Resten Tepesi, Recm el Kasr, Doğu el Hebra ve Ebu Leyya’da çok sayıda teröristi öldürdüklerini ifade etti.

Kaynak, ordu birliklerinin Homs kırsalının Telbise, Cezel, Menuh, Güney Şindahiye ve Adle’debazı teröristleri öldürdüklerini araçlarını da imha ettiklerini belirtti.

Hama Kırsalında Terör Elebaşlarının Da Bulunduğu Onlarca Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Hama kırsalının Rehcan, Um Meyyal, Faside, Latamneh ve Kefar Zetta’da tekfiri terör örgütlerinden çok sayıda elemanı öldürdüklerini söyledi.

Kaynak, ordu birliklerinin Hama kuzey ve kuzeybatı kırsalının Zellakiyyat, Musafana ve Buvayda eksenine yönelik bir terör saldırı girişimini çökerterek çıkan çatışmalarda aralarında sözde “gap şahinleri tümeni, “İslami cephe” ve Nusra Cephesinden elebaşların bulunduğu onlarca teröristi öldürdüklerini söyledi.

Kaynak, ordu birliklerinin Hama kırsalının Lucat Köyü ve Latamne’nin güneyinde anti-tank rampaları, ağır taramalı silah ve toplar yanı sıra terörist taşıyan 12 araç, ve 3 zırhlı araçlarını imha ederek bir araçlarını da ele geçirdiklerini belirtti.

Halep Atareb’de İki Terör Hücresi İmha Edildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Halep ilinin yaklaşık 30 km batısındaki Atareb Beldesinde terör örgütü elemanlarına yönelik düzenlediği başarılı operasyon sonucunda bazı teröristleri öldürdüklerini diğer bazılarını da yaraladıklarını söyledi.

Atareb Bölgesi, Türkiye rejiminin desteğiyle tekfiri teröristlerin sızması yolunda en önemli geçitlerden biri sayılan Cilvegözü “Bab el Hava” yolu üzerinde düşmekte olup, Amerikan İstihbarat Başkanı Jems Claper geçen Perşembe günü teröristlerin % 60’ının Türkiye yoluyla Suriye’ye vardıklarını belirtmişti.

Öte yandan tekfirci terör örgütleri sosyal paylaşım sitelerinde aralarında Ahmet Nasır Ebu Şerfo ve Mustafa Reşid’in aralarında bulunduğu bazı elemanlarının öldüğünü itiraf etti.

Lazkiye Kuzey Kırsalında Çok Sayıda Kiralık Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Lazkiye kuzey kırsalının Rebia-Hulva yolu, Ravda, Dervişan ve Karakfi Dağında çok sayıda teröristi öldürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.