Suriye Ordusunun Yurt Genelinde Teröristlere Karşı Başarılı Operasyonları Sürüyor.

  • 01 Nisan 2015
  • 687 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Yurt Genelinde Teröristlere Karşı Başarılı Operasyonları Sürüyor.

Suriye ordusunun teröristlere yönelik başarılı operasyonları devam ederken Şam kırsalı Zebadani bölgesinin batı sıradağlarının tamamının teröristlerden temizlenerek ordunun kontrol ve güvenliğine geçtiği bildirildi.

Operasyonlarda Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlerden yüksek sayıda teröristin araç ve ağır silahlarıyla etkisizleştirildikleri bildirilirken, öldürülen ve aralarında saha komutanlarının bulunduğu teröristlerin genelinin yabancı olduklarına dikkat çekildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan bir askeri kaynak, ordu birliklerinin İdlib kırsalının kuzeyinde geneli Türkiye toprakları üzerinden gelen teröristlerin destek hatlarını hedef aldıklarını ifade etti.

İdlib kentinde ise ordu birliklerinin en’Nusra Cephesi ve diğer örgütlere karşı önemli operasyonlarını sürdürerek Türkiye’de hükümetin desteklediği radikal çetelere ağır kayıp verdiği anlaşılıyor.

Hama iline bağlı Selamiye kırsalının Cana el Ulbavi köyüne ilaveten Morik beldesinde teröristlere ait yuva ve kümelenme yerlerinin hedef alındığı ve operasyonlarda çok sayıda teröristin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.