Suriye Savunma Bakanı Freyc, Haseke’de Bir Ordu Birliğini Ziyaret Etti

  • 02 Temmuz 2015
  • 939 kez görüntülendi.
Suriye Savunma Bakanı Freyc, Haseke’de Bir Ordu Birliğini Ziyaret Etti

Suriye ordu ve silahlı kuvvetler genel komutanı Orgeneral Beşşar el Esad’ın yönlendirmeleri doğrultusunda genel komutan yardımcısı ve Savunma Bakanı Korgeneral Fahd Casim el Freyc genel komutanlıkta üst düzey subayların eşliğinde Haseke ilinde teröre karşı savaş veren bir dizi ordu birliğini ziyaret etti.

Saha gezisinde IŞİD teröristlerine karşı savaşan asker ve komutanlarla bir araya gelen Savunma Bakanı Freyc; teröristlere karşı savaşta sergiledikleri kahramanlık ve cesaretin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Korgeneral Freyc saha komutanlarından Haseke’yi IŞİD teröristlerinden temizleme ve ahalisinin güvenliğini sağlama amacıyla aralıksız sürdürülen operasyonların seyri hakkında bilgi alırken ordu birlikleri ile Haseke ahalisi arasında teröre karşı birlikteliği övdü.

Savunma Bakanı Korgeneral Freyc Haseke’de vatan koruyucuları ile ahalinin vatan ve onuru savunmada aynı hendekte omuz omuza yer aldıklarını, ulusal egemenlik, onur birlik ve beraberliği koruma savaşı verdiklerini ifade etti.

Silahlı kuvvetlerin teröre karşı savaşta süren başarıları ve kaydettikleri zaferlerin halkın direniş ve mücadele seçeneğinin gerçek bir somutu olduğunu ifade eden Korgeneral Freyc; aynı zamanda ulusal bağımsızlık ve birliği savunmanın garantörü olarak gördüğü ordu etrafında kenetlenmesinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Haseke’de görev yapan ordu birlikleri ise onurlu ve yurtsever halkla birlikte Haseke ve vatanın güzelim her karış toprağını terör ve ricsinden temizleme kararlılığını vurguladılar.

Kahraman askerler terörü bertaraf edeceklerini, destekçileri ve efendilerinin de planlarını çökerteceklerinin altını çizdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.