Suriye Savunma Bakanı, Ordu Birliklerini Ziyaret Ederek Beşşar Esad’ın Selamlarını İletti

  • 07 Mayıs 2015
  • 734 kez görüntülendi.
Suriye Savunma Bakanı, Ordu Birliklerini Ziyaret Ederek Beşşar Esad’ın Selamlarını İletti

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Orgeneral Beşşar el Esad’ın yönlendirmeleri doğrultusunda genel komutan yardımcısı ve Savunma Bakanı Korgeneral Fahd Casim el Freyc 6 Mayıs Şehitler Günü münasebetiyle dün genel komutanlıkta üst düzey general ve subayların eşliğinde Suriye ordu birliklerine saha gezisinde bulundu.

Asker ve saha komutanlarıyla bir araya gelen Korgeneral Freyc bu münasebetle el Esad’ın selam ve iyi dileklerini iletti. Freyc askerlerin durumlarını yakından incelerken, terör çetelerine ait karşı savaşta alınan önlem ve icraatları gözden geçirdi.

Savunma Bakanı Freyc Suriye halkı ve genel komutanlığın ordu birliklerinin teröre karşı savaşta sergilediği kahramanlık ve bulunduğu özverilerle duyduğu gururu ifade ederken; askerlerin sahip oldukları yüksek moral ve teröre karşı mücadele azimlerinin takdire şayan olduğunu vurguladı.

Suriye’nin kanılmaz zaferine doğru emin ve sabit adımlarla ilerlediğini belirten Korgeneral Freyc; bu yöndeki adımlarında kendisine ve halkına yönelik yürütülmekte olan kasıtlı spekülasyon propagandası ve psikolojik savaşına kulak asmadığının altını çizdi.

Ziyaretinin sonunda saha komutanlarını teröre karşı savaşta ulusal görev ve sorumluluklarını üstlenmeye aynı düzeyde sürdürme davetinde bulunan Freyc; yurdun her karış toprağında halkın güven ve istikrarının sağlanmasına dek teröre karşı savaşın devam edeceğini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.