Suriye’de Bostan El Kasr Ahalisine İnsani Yardım Konvoyu Geçirildi…

  • 08 Mart 2015
  • 683 kez görüntülendi.
Suriye’de Bostan El Kasr Ahalisine İnsani Yardım Konvoyu Geçirildi…

Halep Valiliği bugün Türkiye’deki rejim tarafından desteklenen terör çetelerinin masum sivil vatandaşları canlı kalkan olarak kullanıp acılarının ticaretini yaptığı Bostan el Kasr Semtine insani yardım konvoyu gönderdi.

Suriye Kızılay Örgütünün Halep Şubesi ve BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinin yardımlarıyla semt ahalisine geçirilen 3 kamyon insani yardım gıda ve tıbbi paketlerin yanı sıra çocuk elbiselerinden oluştuğu bildirildi.

İnsani yardımların geçirilmesinin ardından basına açıklama yapan Halep Valisi Muhammed Mervan el Ulebi Suriye hükümetinin yurdun her karış toprağında istisnasız tüm vatandaşlarının ihtiyaçlarını karşılama özeniyle hükümet ve sivil toplum kurumlarının işbirliği ile yardımların Bostan el Kasr ahalisine geçirildiğini açıkladı.

BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinin Suriye temsilcisi Tarık el Kürdi; komiserliğin Suriye’nin her yerinde terör mağduru vatandaşlara yardımlarını sürdüreceğini ifade ederken, Suriye hükümetinin sağladığı kolaylık ve sergilediği işbirliğini övdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.