Suriye’de IŞİD terör örgütüne ağır darbe

  • 28 Haziran 2017
  • 1.109 kez görüntülendi.
Suriye’de IŞİD terör örgütüne ağır darbe

Suriye Ordusu Hava güçleri ve topçu birlikleri desteği ile radikal terör örgütlere karşı operasyonlarında ordu birliklerinin dün IŞİD’in karargah, siper ve toplanma yerlerini imha ederek çok sayıda teröristi ölü yaralı düşürdü.

SANA’ya yaptığı açıklamada Suriyeli askeri bir kaynak; Suriye ordusu hava güçlerinin gece saatlerinde Deyrezzor Kentinin Huveyka, eski havaalanı ve Urfi semtlerinde IŞİD mevkileri ve siperlerini muhtevalarıyla imha ettiklerini belirtti. Kaynak hava güçlerinin Kağıt Fabrikasının doğusu, Huveycet el Mureyiye ve Buleyl Beldesinde IŞİD mevkilerini imha ederek, birçok teröristle birlikte ağır makineli silahla donatılmış bir aracı imha ettiklerini sözlerine ekledi.

Ordu birliklerinin Rüşdiye yakınlarında askeri noktalara saldırı girişiminde bulunan IŞİD’li bir terör grubuyla sıcak temasa girdiklerini kaydeden askeri kaynak, çatışmada 5 teröristin ölü, birçok teröristin yaralı düşürülmesi ardından saldırının çökertildiğini aktardı.

Kaynak buna eş zamanlı olarak topçu birliklerin de Makabir civarları, Huveyka, 137. Alay ve Bğayliye Beldesinde IŞİD’in mevkilerini ateşe tutup radikal çeteleri kayıplara uğrattıklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.