Suriye’de onlarca terörist öldürüldü

  • 04 Ocak 2016
  • 802 kez görüntülendi.
Suriye’de onlarca terörist öldürüldü
Suriye ordusu ülkenin muhtelif bölgelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda onlarca teröristi etkisiz hale getirmeyi başardı.

İRİB Haber ajansının bildirdiğine göre dün ülkenin doğusunda yer alan Deyr’uz Zur bölgesinde ordu güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmalarda, teröristlerden onlarcası öldürüldü.

Suriye ordusu ayrıca ülkenini batısında yer alan Kunaytaranın kuzeyinde teröristlerin mir kerkezini füzelerle hedef alarak onlara can kaybı verdirdiler.

Öte yandan Suriye ordusuna bağlı birlikler Şam kırsalı Doğu Ğuta Bölgesinin Merc el Sultan Cephesinde yeni önemli ilerlemeler kaydederken Bilaliye Çiftliklerinin bir kısmını kontrolüne geçirdi. bu operasyonda da ’ tekfircilerinin sayı ve cephaneleriyle kayıplara uğratıldıklarını ifade etti.

SANA’ya açıklama yapan askeri kaynak ise; Halep ve kırsalında Türkiye ve Suudi rejimlerine tabi olarak terör estiren çokuluslu tekfirci terör örgütü mensubuna yönelik operasyonların başarıyla devam ettiğini aktarırken, Suriye hava güçlerinin il kırsalının doğusu Ncara Bölgesinde IŞİD’in toplanma yerleri ve araçlarını muhtevalarıyla imha ettiklerini aktardı.

Kaynak operasyonlarda birçok karargahın yanı sıra ağır silahlarla donatılmış birçok aracın da içlerindeki cephane ve teröristlerle birlikte imha edildiklerini söyledi.

Homs kırsalında asker kaynak SANA’ya açıklamasında hava güçlerinin il kırsalının güneydoğusu Karyeteyn Kentinin batısında IŞİD tekfircilerinin siper ve karargahlarını muhtevalarıyla imha ettiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.