Suriye’de Radikal ve Hainler Araçları ve Cephaneleriyle Etkisizleştiriliyor

  • 14 Mart 2015
  • 824 kez görüntülendi.
Suriye’de Radikal ve Hainler Araçları ve Cephaneleriyle Etkisizleştiriliyor

Bugüne kadar vatanı korumada hiçbir güce boyun eğmeyen kahraman Suriye birlikleri, dünyanın en güçlü görünen devletlerden maddi,  silah ve yardım alan teröristleri emsali görülmemiş bir hezimete uğratarak dünya kamuoyunda vatanseverlik ve onurun timsali olmaya devam ediyor.

Şam Kırsalında Büyük Kayıplara Uğratıldılar

Ordu birliklerimiz Şam kırsalı Kalemun Bölgesinde stratejik öneme sahip Refi Tepesine hırçın bir saldırıda bulunan teröristleri büyük kayıplarla geri püskürttü.

Askeri kaynak operasyonda geneli yabancı olan onlarca teröristin öldürüldüğünü, kullandıkları birçok aracın da imha edildiğini aktardı.

Dera Kırsalında Teröristlerin Bir Aracı imha Edildi

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Dera kırsalı Doğu Ğariye’nin doğusunda Nusra Cephesine ait zırhlı 3 aracı içindekilerle birlikte imha ettiklerini belirtti. Kaynak ordu birliklerimizin Nahte Yolunda da çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ifade etti.

Öte yandan ordu birlikleri Dera kırsalı Etman Beldesinin kuzey batısında kaçak bir yol üzerinde seyir eden bir aracı taşıdığı 8 teröristle birlikte imha etti. Busr el Harir – Mleyhat el Ataş karayolunda da bir başka aracı yine taşıdığı teröristlerle birlikte imha etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.