Suriye’de Siyonizm Destekli Çokuluslu ve Hain Teröristlerin Ağır Kayıpları Devam Ediyor…

  • 07 Mart 2015
  • 958 kez görüntülendi.
Suriye’de Siyonizm Destekli Çokuluslu ve Hain Teröristlerin Ağır Kayıpları Devam Ediyor…

Türkiye rejiminin yanı sıra Arap Körfez ülkeleri, İsrail, ABD ve Avrupalı kimi devletler tarafından destekli radikal terör gruplarının Suriye ordusunun başarılı operasyonları karşısında sayı, cephane ve teçhizat bakımından ağır kayıpları sürerken onlarca terörist ölü ve yaralı düşürüldü.

Ordu, Tedmur Kırsalı Cezel Petrol Kuyusunu Tamamen Kontrolüne Geçirdi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Homs kırsalının doğusu Cezl Petrol kuyularının tamamına ilaveten Cezl Köyü ve civarındaki tepeleri IŞİD teröristlerinden temizleyerek kontrol ve güvenliği tamamen ellerine geçirdiklerini aktardı.

Kaynak, birliklerin Tedmur Kentinin kuzeybatısında IŞİD terör örgütünün son toplanma merkezlerini de bertaraf etmeleri ardından onlarca teröristi öldürdüklerini, silah ve cephanelerini imha edip bir kısmını da ele geçirdiklerini söyledi.

Kaynak, bir ordu birliğinin Homs kırsalının kuzeyi Telbise Bölgesindeki Saan Köyünde teröristlerin hücrelerine yönelik başarılı operasyonlar düzenlediklerini belirtti. Kaynak operasyonlarda Kaide Örgütünün Suriye’deki kolu olan Nusra Cephesine tabi olan ve aralarında örgüt elebaşlarının bulunduğu çok sayıda teröristi öldürdüklerini ifade etti.

Ordu birliklerinin Homs kırsalı Resten Bölgesi ve Gacer Çiftliklerinde radikal terör örgütlerinin hücre ve toplanma merkezlerine yönelik operasyon düzenlediklerini söyleyen kaynak; operasyonlarda teröristlere ait bir cephane deposu ile birkaç aracın imha edildiğini belirtti. Kaynak aynı zamanda onlarca teröristin de ölü ve yaralı düşürüldüğünü sözlerine ekledi.

Hama Kırsallarında Tekfiri Teröristlere Ağır Darbe İndirildi

Öte yandan askeri kaynak, ordu birliklerinin Hama Kentinin kuzeybatısındaki Latamina ve Kefar Zeyta beldelerinde hücrelerine yönelik düzenledikleri nitelikli operasyonlarla çok sayıda teröristi 3 araç ile birlikte etkisiz hale getirdi.

Musterihe Köyü ile İdlib il sınırında bulunan ve çoğu “Nusra Cephesi” örgütüne tabi olan tekfiri teröristlerin barındığı Şahişbo Dağında çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüğünü belirten kaynak, kullandıkları araç ve silahların da imha edildiğini aktardı.

Askeri kaynak Hama kırsalının doğusuna yayılan bölgesel ve körfez rejimleri tarafından destekli terör örgütlerinin hücrelerine yönelik operasyonlar kapsamında ordu birliklerinin Ukeyrbat, Güney Kastal, Tahmaz ve Salba bölgelerinde kümelenme yerlerinin hedef alındığını aktardı. Düzenlenen başarılı operasyonlarda teröristlere ait biri zırhlı iki aracın taşıdığı terörist ve cephaneyle birlikte imha edildiğini söyleyen kaynak; aralarında saha komutanları ve yabancıların bulunduğu onlarca teröristin ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

Süveyda Kırsalında Uçaksavar Monte Edilmiş İki Araçları İmha Edildi

Bu arada askeri kaynak ordu birliklerinin Süveyda Kentinin kuzeydoğusuna düşen Tel İşheyyab, el Fedyan ve Tel Asfar’da radikal terör örgütlerinin toplanma merkezleri ve karargahlarına yönelik başarılı operasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Operasyonlarda çok sayıda teröristin öldürüldüğünü aktaran kaynak; ellerinde bulunan silah ve mühimmatın yanı sıra uçaksavar tipi ağır makineli silahların monte edildiği 2 aracın da imha edildiğini sözlerine ekledi.

Dera Kırsalında Araçlarıyla Birlikte Bertaraf Edildiler

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalının güneyi Teysiya ve Dera Beled Beldelerinde siyonist İsrail’in her türlü desteği sağladığı radikal ve vatan haini terör örgütleri saflarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti.

Kaynak, birliklerin Batı Gariye ve Suhayliye’de birçok radikal teröristi öldürdüklerini, onlara ait birçok aracı da imha ettiklerini belirtti.

İdlib Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

İdlib kırsalında ise askeri kaynak ordu birliklerinin Sarakeb, el Savda, Vazfa, Meriyan ve Ebu el Zuhur bölgelerinde onlarca teröristi ölü düşürdüklerini belirtti.

Şam Kırsalı Kalamun Dağlarında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü

Bu arada askeri kaynak ordu birliklerinin Şam kırsalı Kalamun dağlarında radikal terör örgütlere saflarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.