Suriye’de Teröristler Sivilleri Hedef Aldı…

Terör efendilerinin Suriye’de ‘ılıman muhalifler’ olarak adlandırdıkları terör çetelerinin masum sivillere yönelik gaddar saldırılarında yine aralarında çocukların bulunduğu kurbanlar oldu.

Şam Emniyet Müdürlüğünde yetkili bir kaynak hain ve korkak terör çetelerinin bugün başkent Şam’ın Feyha Spor Stadyumunu 2 havan mermisiyle vurduklarını belirtti. Kaynak Stadyumdaki basketbol sahasına düşen havan mermisinde sahada basketbol oynayan Sariye el Hacca adlı 13 yaşındaki kız çocuğunun şehit düştüğünü, iki kızın da ağır yaralandığını aktardı.

Adevi Caddesinde de teröristlerin fırlattıkları bir havan mermisinin düştüğünü ifade eden kaynak, burada yine maddi hasarın oluştuğunu söyledi.

Kaynak söz konusu iki bölgenin terör çetelerinin bulunduğu Cobar Bölgesine yakın olduklarına dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.