Suudi, bölgedeki katliam bataklığından kendini kurtarma yolunda

  • 21 Haziran 2016
  • 730 kez görüntülendi.
Suudi, bölgedeki katliam bataklığından kendini kurtarma yolunda

İslami İran cumhurbaşkanı ofisi siyasi işler yardımcısı, Bahreyn gelişmelerinin, Suudi rejiminin kendini bölgedeki katliam ve kan dökme bataklığından kurtarmak için sinsice bir hilesinden ibaret olduğunu bildirdi.

Hükümet Enformasyon merkezinin bildirdiğine göre İslami İran cumhurbaşkanı ofisi siyasi işler yardımcısı Hamit Ebu Talibi, kaleme aldığı bir yazıda, Bahreyn gelişmelerinin, Arapların büyük kardeşinin kendini bölgede oluşturduğu kan gölü ve katliam bataklığından kurtarma çabası olduğunu bildirdi.

Şerefli Bahreyn halkının tahkir edilmesi, onların dini ve milli açıdan sindirilmesi ve Bahreyn halk liderlerine aşırı baskıların uygulanmasının, ciddi ulusal görüşmeler imkanının tamamen yok olması ve şiddetin artmasından başka bir sonucu olmayacağını bildirerek, Bahreyn krizinin tek çözüm yolunun barışçı görüşmeler olduğunu ve Şeyh İsa Kasım’ın strateji ve hedefinin de bu yönde olduğunu bildirdi.

Despot Bahreyn yönetimi, kendi muhaliflerini vatandaşlıktan atma zulmünün devamında son olarak Bahreyn Şii müslümanlarının din lideri Şeyh İsa Kasım’ın vatandaşlığını iptal etmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.