Suudi rejimi savaş uçaklarının Saada eyaletine saldırıları artış kaydetti

  • 09 Mayıs 2015
  • 747 kez görüntülendi.
Suudi rejimi savaş uçaklarının Saada eyaletine saldırıları artış kaydetti

Suudi rejiminin Yemen’e yönelik operasyonu durduğunu resmen açıklamasına rağmen saldırılar devam ederken İrib muhabirinin bildirdiğine göre, Saede eyaletine yönelik saldırıların da ciddi bir artış kaydettiği anlaşılıyor.

Suudi rejimi savaş uçaklarının Saede eyaletinin Arabistan’la sınır bölgelerini  sürekli olarak bombaladığı buna rağmen  sınır bölgelerinde  Yemen halk güçlerinin Suudi rejimine karşı mücadelede çok  üstün bir morale sahip oldukları ve  saldırganların her türlü askeri girişimini geri püskürtmeye ve yenilgiye uğratmaya hazır oldukları belirtiliyor.

Habere göre Suudi rejimi savaş uçakları, Yemen’de başta yerleşim yerleri olmak üzere caddeler, Pazar yerleri, işyerleri, camiler, hastaneler ve okulları bombalamaya devam ediyor.

Suudi rejimi savaş uçaklarının dün Saede  eyaletinde  bazı yerleşim yerlerine yönelik saldırı düzenlerken yine bu eyalette yer alan  Razeh kentine de 7 ayrı saldırı düzenledi.

Saede halkının  Suudi rejimi uçaklarının tehditlerini dikkate almadığı bildirilirken,  Yemen halkının direnişi de  çok kesin bir kararlılıkla sürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.