Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi: Amerika ve İsrail, Suudilerin parasıyla İslam’ı yok etmeye çalışıyor

  • 12 Ağustos 2016
  • 913 kez görüntülendi.
Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi: Amerika ve İsrail, Suudilerin parasıyla İslam’ı yok etmeye çalışıyor

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi, Amerika ve İsrail’in Suudilerin parasıyla İslam’ı yok etmek istediklerini söyledi.

Okuduğu Cuma namazı hutbelerinde Suudilerin cinayetlerine değinen Ayetullah İmamı Kaşani, Suud Hanedanı’nın Yemen’e saldırdığını ve IŞİD’I desteklediğini belirtti.

“Amerika ve İsrail, Suudilerin parasıyla İslam’ı yok etmeye çalışıyor” diyen Ayetullah İmami Kaşani, “Bugünkü durumunu Filistin, Lübnan, Yemen, Bahreyn, Suriye ve Irak gibi ülkelerin durumuna baktığınız zaman iyice kavrayabilirsiniz. Ancak Kuran’ın verdiği müjde hayat bulacaktır” diye konuştu.

İran’ın Mehdi ve Velayet-I Fakih’e inandığı için İslam dünyasında güvenlik limanı olduğunu ifade eden Ayetullah İmami Kaşani, bütün İslam dünyasının Mehdi’nin zuhuru beklemesi temennisinde bulundu.

Suudi Arabistan halkının Mehdi’ye inanması durumunda Suud Hanedanı’nın o topraklara hüküm süremeyeceğinin altını çizen Ayetullah İmami Kaşani, “Ancak böyle bir inancın o halk içerisinde olmadığı zaman, caniler müslümanlara egemen oluyor” diye belirtti.

Direniş Ekonomisi’nin öneminden bahseden Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi, bu ekonominin ülkenin şahdamarlarından biri olduğunu ve müslüman halkların zengin olması gerektiğine işaret etti.

İran’daki elektrik tüketim miktarının dünya ortalamasının 3 katı olduğundan dolayı eleştiride bulunan Ayetullah İmami Kaşani, elektriği aşırı derecede kullananların şeytanın arkadaşı olduğunu ileri sürdü

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.