Tahran Cuma Namazı Hatibi: Siyonistler bugün direniş cephesinin kuşatması altında

  • 06 Mayıs 2022
  • 141 kez görüntülendi.
Tahran Cuma Namazı Hatibi: Siyonistler bugün direniş cephesinin kuşatması altında

Tahran Cuma namazı hatibi, Siyonist düşmanın İslami Direniş tarafından kuşatma altında olduğunu söyledi.

Seyyid Muhammed Ebu Turabi Ferd,  Filistin’in bugün İslam dünyasının en önemli meselesi olduğunu belirterek, ”İşgal altındaki topraklarda ve kontrol noktalarındaki insanlık dışı muameleye rağmen, Kudüs’teki büyük Cuma namazına 200.000’den fazla kişi katıldı. Bu mesele son derece ümit vericidir ve düşman içinde ümitsizliktir” dedi.

Tahran’ın geçici Cuma İmamı, Siyonist rejimin zaten saldırgan bir konumda olduğunu ve altı gün savaşının bu işgalin simgesi olduğunu belirterek, “Altı gün içinde Mısır, Suriye ve Ürdün’ün de aralarında bulunduğu üç İslam ülkesine saldırı düzenlendi. Siyonistler tarafından, ancak bugün bu Saldırgan pozisyon tamamen savunma haline geldi.’ dedi.
Ebu Turabi Ferd, ” Bugün Siyonistler Gazze’de, Batı Şeria’da, Lübnan İslami Direnişi’nde, Irak Haşdüş Şabi’de ve Yemen’in cesur savaşçıları ve İslami Direniş’te kuşatma altında ve durum şimdi bambaşka hal aldı.Kudüs Yürüyüşü de bu idealin önünü açmıştır.” dedi.
Tahran Cuma namazı imamı, geçen Cuma günü İslam ümmetinin Kudüs Günü’nde görkemli bir varlığa sahip olduğunu belirterek şunları ekledi: ”Dünya medyası, bu yıl Ramazan ayındaki Dünya Kudüs Günü yürüyüşünün İslam dünyasında, Kudüs topraklarını savunmak için Müslüman Ümmetin birliğini vaat eden özel bir ihtişamla yapıldığını itiraf etti.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.