Terör Çeteleri, Cisreşşuğur’da Basın Ekibine Saldırdı

  • 10 Mayıs 2015
  • 1.135 kez görüntülendi.
Terör Çeteleri, Cisreşşuğur’da Basın Ekibine Saldırdı

İdlib kırsalı Cisreşşuğur Bölgesinde Türkiye rejiminin askeri ve lojistik destek sağladığı terör çeteleri İdlib kırsalı Cisreşşuğur bölgesinde askeri operasyonları takip eden basın heyetine saldırdı.

Suriye Uydu Televizyonu cani terör çetelerinin saldırısında Suriye Haber Televizyonu Muhabiri Abdo el Zemmam ve Haber Merkezi Muhabiri Cafer Yunus’un yaralandıklarını belirtti.

Muhabir Yunus SANA ile telefon bağlantısında; teröristlerin Cisreşşuğur Bölgesindeki Şeker Fabrikası yakınlarında basın ekibinin mevkiini bir roketle hedef almalarıyla kendisinin ve meslektaşı Zemmam’ın şarapnel parçalarıyla ayaklarından yaralandıklarını söyledi.

Gazetecileri, sivilleri, hizmet kurumları ve altyapıyı kin ve nefret roketleriyle hedef alan terör çetelerinin kendisini ulusal ve insani görevinden caydıramayacağını belirten Yunus; bu terör çetelerini destekleyen ve artık herkes tarafından bilinen kimi devletler ve çetelerin gerçeğini deşifre etme kararlılığını ifade etti.

Bu arada dış destekli terör çeteleri insanlığa karşı işledikleri vahşetler ve kimi devletlerin kendilerine desteklerini deşifre etmeyi önleme amacıyla basın ekiplerine saldırılarını yoğunlaştırdığı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.