Terör Kahraman Suriye Birlikleri Karşısında Ezilerek Yok Oluyor

  • 19 Şubat 2016
  • 792 kez görüntülendi.
Terör Kahraman Suriye Birlikleri Karşısında Ezilerek Yok Oluyor

Katliam, gasp, tecavüz ve daha akla hayale bile gelmeyecek insanlık dışı bütün faaliyetleri meslek edinen silahlı terör grupları kahraman Suriye birliklerinin namluları karşısında ezilerek yok oluyorlar. Kahraman birlikler teröre karşı devam eden operasyonları çerçevesinde bugün de onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürerek kontrolleri altındaki bölgeleri genişletti.

DEYREZZOR:

Saha kaynakları SANA’ya açıklamalarında; ordu birliklerinin Deyrezzor kırsalının batısı Bğayliye Köyündeki askeri noktalara ulaşmadan önce IŞİD terör örgütüne ait bombalı 2 aracı tamamen imha ettiklerini ifade etti.

Kaynaklar; Deyrezzor kırsalının batısında da Cniyne – Mhiymediye yolunda bir kısmı ağır makineli silahlarla donatılmış IŞİD’in araçlarını imha eden ordu birliklerinin; tekfircilerin saflarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerine dikkat çekti.

Diğer yandan topçu birliklerinin Deyrezzor kırsalının batısı Bğayliye, Ayyaş, Hüseyniye ve Cniyne bölgelerinde teröristlerin toplanma yerleri ve mevkilerini yoğun ateşe tutuklarını belirten kaynaklar; birçok teröristi öldürüp araçlarının yanı sıra muhtelif tür silah ve mühimmatlarını da yok ettiklerini söyledi.

Deyrezzor’de dün askeri operasyonlarda Türkiye, Çeçenistan ve Tunus uyruklularının aralarında bulunduğu 74 terörist öldürüldü.

HOMS:

Askeri kaynak; Homs kırsalının kuzey ve kuzeydoğusunda terör örgütlerin toplanma yerleri ve mevkilerine  yönelik nitelikli operasyonlarını sürdüren ordu birliklerinin; tekfircileri sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğrattıklarını beyan etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.