Teröristler Halep’e roketle saldırdı

  • 10 Kasım 2019
  • 1.043 kez görüntülendi.
Teröristler Halep’e roketle saldırdı

Suriye’de teröristler bu sabah Halep’in El’Hamdaniye ve Halep’el’Cedide bölgelerine roketli saldırı düzenlediler.

Suriye resmi SANA haber ajansı, verdiği haberde, roketli saldırı sonucunda muhtemel ölü, yaralı ve hasar konusunda bilgi vermedi.

Teröristler cuma günü de  iki bölgeye saldırı düzenlemişlerdi.

Teröristlerin Suriye’de ağır yenilgi almalarının ardından son aylarda teröristlerin Suriye’nin değişik bölgelerinde sivillere yönelik terör saldırıları dikkat çekiyor. Bu saldırılarda bu zamana kadar kadın ve çocuklar olmak üzere genel de siviller hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştır.

Bu arada alınan bir habere göre, Suriye ordusunun Rasulayn çevresinde Um’Şeife  köyüne düzenlediği operasyon sonucu bu bölge Türkiye ordusunun kontrolünden çıktı.

Öte yandan dün bazı haber kaynakları Türkiye ordusu ile Suriye ordusu arasında Rasulayn çevresinde çatışmanın olduğunu bildirdiler.

Bilindiği gibi Türkiye’nin 9 ekim tarihinde Suriye topraklarına yönelik başlattığı askeri harekat ardından Suriye Kürtleri Demokratik Güçleri, Türkiye-Suriye sınırlarında kontrollerindeki bölgeleri Suriye ordusuna devretmeye hazır olduğunu bildirmiş ve Suriye ordusu da bunun üzerine o bölgelerin kontrolünü ele geçirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.